Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Вечери на жената предприемач, 31.05.2024 с гост лектор Кристо

May 31 @ 5:30 pm - 9:00 pm

На 31 май, Дамска Бизнес Общност и mentorite.bg ще посрещнат един човек с много лица. Човек познат в България като един от най-известните хип-хоп изпълнители в страната и Европа, издал десетки хитове оглавяващи класациите и с милиони гледания онлайн.

Христо Балабанов или по известен като Kristo ще разкаже за своите многобройни проекти в залата на Български Културен център.

Защо казваме, че има много лица… защото освен рапър Кристо е актьор, режисьор, продуцент и от не на последно място успешен предприемач.

Любовта на Кристо към хип-хора се ражда в началото на 90-те, а целеустремеността му го води до първите позиции в българските музикални класации от 2004 насам. Но това не е всичко.

Той самият не се определя единствено като хип-хоп звезда, а като арт предприемач със силно изразена социално отговорна и гражданска позиция. И има защо!

Кристо вярва, че хората и бизнесите днес, трябва да имат кауза за да са успешни.
Бизнесът не е само средство за увеличаване на банковата сметка. С всичко което правим, трябва да придаваме значима полза и стойност. Да развиваме себе си и обществото, да помагаме, да вдъхновяване.
Той вярва, че като артист има отговорността пред феновете си да дава добър пример, и като предприемач да допринася за развитието на обществото и по-добро бъдеще.

На 31 май в Български Културен Център Кристо ще гостува във формата “Вечери на Жената Предприемач” м. Май Където ще разкаже повече за своите многобройни и интересни проекти.
Ще засегнем теми като:

📌 Шоубизнес и арт предприемачество! Как се създава и налага глобален бранд в музикалния и продуцентския бизнес?

📌 Социалнозначимите каузи и как да ги превърнем в успешен бизнес.

📌 За правилните колаборации между популярност и влияние, изграждане на имидж и как да създадем печеливш бизнес без да предаваме ценностите си.

Социален акселератор “ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ” има удоволствието да покани на сцената Кристо, който ще разкаже за пътя си на предприемач, отношението си към бизнеса и трудностите, който е изминал, за да стане успешният предприемач, който е днес.

Заповядайте на 31 май, от 17:30, в Български Културен Център.

📌ПРОГРАМА
17.30 – 18.00 – РЕГИСТРАЦИЯ
18.00 – 20.00 – Среща – разговор
20.00 – 21.00 – нетуъркинг, свободна дискусия, обмяна на идеи за проекти и партньорства между предприемачи, ментори и гости.

Допълнителна информация може да получите от:
+35987 8785330 Росина ТОДОРОВА, изп. директор ДБО
Очакваме ви в добро настроение, с идеи и желание за развитие!
🌹🌹🌹Събитието е с такса вход, като част от средствата са в полза на каузата на “ДБО” за стипендии и подкрепа за стартиращи и млади предприемачи🌹🌹🌹

📌 Вход за участниците в СА “ДБО”
– 10 лв.-
📌Вход за гости на СА “ДБО”
– 30 лв.
📌Безплатен вход за Посланиците на СА “ДБО” и дамите от Випуск 2024 на “Менторска програма за жени предприемачи”

📌 Плащане по банков път или на място в дена ня събитието. Фактури се издават само за плащане по банков път.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
За участие:
ПРЕДПРИЕМАЧИ. БГ ООД
Първа инвестиционна банка
BG95FINV91501017575558
Основание: Събитие ДБО м. Май’24
📌 Свободна консумация по избор

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
📌 „ВЕЧЕРИ НА ЖЕНАТА ПРЕДПРИЕМАЧ” –
е формат от ежемесечни тематични събития за обмяна на идеи и контакти, взаимна подкрепа, информираност и мотивация за започване, утвърждаване и (или) надграждане на бизнес. Темите и гостите подкрепят и допринасят за личностно развитие и израстване на професионалистите и предприемачите в България.

📌 Организатор: Социален акселератор “Дамска бизнес общност” на Менторите.бг в партньорство със “Съвет предприемачество и стартъп” към БТПП, фондация “ЗА добрите примери в бизнеса”

Venue

ул. Искър 15
София, + Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Registrations are closed for this event